Хотели в Велико Търново: Болярски 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Meridian Hotel Bolyarski, Veliko Turnovo - Хотел Меридиан Болярски, Велико Търново

Местоположение: Хотел Меридиан БОЛЯРСКИ се намира в центъра на Велико Търново, на Главната улица, в началото на Самоводската Чаршия и на около 2 минути с кола в източна посока от архитектурно-музейния резерват Царевец. Хотелската част е панорамна, ориентирана към Стария Град и река Янтра.

Хотел: Обзаведен в стила на българското Възраждане, хотелът предлага на своите гости чудесна атмосфера, Болярски а-ла-карт ресторант с панорамна тераса към река Янтра и Стария Град (140 места), панорамен барбекю-ресторант с 80 места, разположен на 15-тия етаж на хотела и предлагащ ястия от българската кухня на пещ и барбекю, лоби бар със 70 места и панорамна тераса с 60 места, закрит плувен басейн, джакузи, 2 сауни и парна баня, солариум, модерна фитнес зала с професионални уреди техноджим, традиционни и специални масажи, индивидуализирани програми за здраве и сила, сейф, 24 часа рум сервиз, пране и гладене в рамките на 12 часа, багажно отделение, безплатен високоскоростен WiFi достъп в конферентни зали, рецепция, лоби бар и в стаите за гости, вътрешен гараж, външен паркинг. Хотелският комплекс предлага целогодишни условия за организиране на конферентни прояви в 3 конферентни зали, с капацитет от 10 до 140 места и пълно техническо оборудване.

Настаняване:  Капацитетът на хотела е 125 редовни легла и 25 допълнителни легла, разпределени в 57 комфортно обзаведени панорамни двойни и единични стаи, 3 студиа, 7 панорамни апартамента и 2 ВИП апартамента с джакузи, с красив панорамен изглед към река Янтра и Стария град. Всяко помещение разполага с минибар, сателитна телевизия, телефон с директно избиране, климатик  с индивидуално регулиране, безплатен високоскоростен Интернет достъп, електронен димен датчик.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).