Хотели в Арбанаси: Болярско село 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Bolyarsuo selo, Arbanassi / Семеен хотел Болярско село, Арбанаси

Местоположение: Комплекс на площ от 10 декара - можете да го достигнете от центъра на селото през входа на бившата резиденция „Арбанаси Палас“ или  откъм магистралния път София – Варна, през с. Шереметя. БОЛЯРСКО СЕЛО  е удобна отправна точка към множеството архитектурно-исторически паметници и църкви на Старата столица – Велико Търново. Разстоянието с автомобил до крепостта Царевец и хълма Трапезица е около 4 км.  В близост са и множество манастири като „Дряновски“, „Преображенски“, „Св.Петър и Павел“ (Лясковски),  както и природни забележителности като  Хотнишки водопад, Еменски каньон и др.

Хотел: На разположение на гостите е стилен ресторант с детски кът и красиви панорамни тераси, прекрасен 13 метров преливащ басейн с детска част и  с бар на басейна.  В летните жеги можете да се насладите на прохлада и красива гледка, а от бара да си вземете приятен коктейл или друга напитка. За гостите на хотела са подсигурени шезлонги и чадъри. От огромната панорамна тераса се разкрива приказна гледка към Старата Столица, Царевец и Стара Планина. Сутрин закуската се предлага на БЛОКМАСА, а при малък брой нощуващи - „по меню“. За гостите на Болярско село ще се погрижи нашият Шеф – готвач, който ще Ви предложи разнообразни кулинарни изненади и традиционна кухня. Комплексът разполага с удобна и функционална конферентна зала с 80 места тип – киносалон или 60 места – тип класна стая и заедно с удобния ресторант в близост са налице  чудесни възможности за провеждане на различни събития и фирмени мероприятия с изхранване и кафе-паузи.

Настаняване: Комплекс Болярско село предлага  30 стаи, повечето от които с панорамен изглед към Стара Планина и Велико Търново. Всички помещения са НОВИ и разполагат с 32′ – LSD телевизори, минибар, кът за сядане, две легла 90/200 с възможност за събиране в спалня 180/200. Безплатен WI-FI интернет е наличен на цялата територия на комплекса.

Икономична двойна стая(20 кв.м) - изглед към двора
Двойна стандартна стая(20 кв.м) - панорамен изглед; тераса; сешоар; луксозна баня
Луксозна двойна стая(20 кв.м) - панорамен изглед;, басейн; тераса; сешоар; луксозна баня
Студио(28 кв.м) - панорамен изглед; тераса; диван; холна масичка; сешоар; луксозна баня
Панорамен апартамент(35 кв.м) - панорамен изглед; хол и спалня – преходни; тераса; луксозна баня; вана; сешоар
Мансарден апартамент(42 кв.м) - две отделни спални помещения/непреходни/, панорамен изглед, луксозна баня, сешоар

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).