Хотели в Пампорово: Бутик Хотел Ива и Елена 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Iva & Elena Boutique Hotel, Pamporovo - Бутик хотел Ива и Елена, Пампорово

Местоположение: Бутик Хотел Ива и Елена е разположен в к.к Пампорово в подножието на връх Снежанка, в сърцето на ски център "Студенец". На 50 м. от хотела се намира четириседалковия лифт за връх Снежанка.

Хотел: Хотелът предлага възможности за отдих, спорт, туризъм, провеждане на бизнес срещи, семинари, тържества. На разположение на гостите са луксозен ресторант-пицария с панорамна гледка към връх Снежанка, ски-гардероб и училище, СПА център с парна баня, сауна, джакузи, салон за масаж и отделение за почивка, паркинг.

Настаняване: Хотелът разполага с 2 студия, 5 стандартни апартамента и 3 лукс-апартамента, всеки един с уникално обзавеждане.

Стандартни помещения - корпус „Ива“
Двойна стая екстра - 16 кв.м, макс. 2 възр.
Двойна стая - 13-17 кв.м, макс. 2 възр.
Единична стая - 13 кв.м, макс. 1 възр.

Луксозни помещения - корпус „Елена“
Студио със спалня - 50 кв.м, макс. 2 възр.
Апартамент със спалня и хол - 55 кв.м, макс. 2 възр.
Апартамент с една спалня, самостоятелен хол с трапезария и два санитарни възли - 78 кв.м, макс. 2 възр.
Апартамент с две спални и преходен хол - 60 кв.м, макс. 4 възр.
Апартамент с две спални, самостоятелен хол и два санитарни възли - 78 кв.м, макс. 4 възр.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).