Хотели в Боровец: Бреза 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Breza, Borovets / Хотел Бреза, Боровец

Местоположение: Хотел Бреза се намира в центъра на курорта, в непосредствена близост до първата спирка на кабинковата станция и хотел Мура.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант с камина (80 места), лоби бар, огромна слънчева тераса - барбекю, финландска сауна, парна баня, ледена стая, интернет-клуб, детски кът, разположен под шарената сянка на изящни брезички.

Настаняване: Хотел "Бреза" разполага с всичко необходимо, за да се превърне във вашата любима извънградска къща за почивка - изключително уютни стаи и апартаменти, обзаведени с вкус и фантазия. Хотелът разполага с 29 стаи - 3 единични, 2 единични=двойни, 18 двойни, 1 тройна и 5 студиа. Всяка стая има собствена баня (част от тях и вана), телефон, телевизор и мини-бар. Част от стаите на втория етаж имат прекрасни слънчеви тераси.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).