Хотели в Банско: Бъндерица 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Banderitsa Hotel, Bansko - Хотел Бъндерица Банско

Местоположение: Хотел Бъндерица Банско се намира на пешеходно разстояние от центъра на град Банксо, точно срещу механа "Молерите".

Хотел: На разположение на гостите на хотела са ирландски пъб, механа, лоби-бар, външен бар, градина, външен басейн, конферентна зала, асансьор, релкс център с вътрешен басейн, джакузи, сауна, турска баня, парна баня и фитнес, паркинг.

Настаняване: Хотелът раполага с единични стаи, двойни стаи стандарт и лукс, едноспални апартаменти (хол и спалня) и студиа с кухненски бокс. Всяко помещение е оборудвано със самостоятелен санитарен възел, телевизор, телефон, минибар.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).