Хотели в Троян: Шато Монтан 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Chateau Montagne, Troyan / Шато Монтан, Троян

Местоположение: Хотел Шато Монтан е разположен в централната част на града, в близост до главната търговска улица.

Хотел: За удобството на своите гости хотела предлага ресторант, лоби бар, конферентна зала, фитнес зала, сауна, масажен кабинет, лятна барбекю градина и открит басейн.

Настаняване: Хотелът разполага с 2 апартамента, 20 двойни стаи и 5 единични стаи де лукс. Всички стаи и апартаменти са оборудвани с мини бар, кабелна телевизия, климатик, телефон с директно избиране и интернет.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).