Хотели в Чифлик: Чифлика Палас Ризорт & СПА (ex. Веника Палас) 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Chiflika Palace Resort & SPA (ex. Venika Palace), Chiflik / Хотел Чифлика Палас Ризорт & СПА (ex. Веника Палас), Чифлик

Местоположение: Хотел Чифлика Палас Ризорт & СПА (ex. Веника Палас) се намира близо до село Чифлик, между северната граница на Троянския балкан и Васильовската планина в долината на река Бели Осъм. Отстои на 16 км. от град Троян и 190 км. от град София.

Хотел: Един своеобразен замък, притежаващ безценните блага на Стара планина, умело уловил уникалната минерална вода направо от извора. Съчетание на изискан достъпен лукс, съвременен европейски стил и ценностите на българската традиция. На разположение на гостите на хотела са ресторант със 120 места, конферентна зала, външен и вътрешен басейн с минерална вода (топли басейни), сауна-парк с парна кабина, класическа финландска и аромасауна, фризьорски салон, масаж - класически и hot stones.

Настаняване: Хотелът разполага с 30 двойни стаи стандарт, 5 луксозни стаи и 7 апартамента, като 3 от апартаментите са оборудвани с душ-кабина, а останалите 5 са с вана и 1 Президентски апартамент. Всички помещения са с баня с вана, сешоар в банята, телевизор. Президентският апартамент е с две спални, две бани, всекидневна с камина и голяма дървена тераса с невероятна гледка към планината.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).