Хотели в Константин и Елена: Долфин (Делфин) 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Dolfin, St. Konstantine and Elena / Хотел Долфин, Св. Константин и Елена

Местоположение: Хотел Долфин е част от комплекс Гранд Хотел Варна и е разположен на втора линия в крорта Константин и Елена, на ок. 50м. от плажа. В непосредствена близост до него са хотелите Долфин Марина и Гранд Хотел Варна.

Хотел: На разположение на гостите са основен ресторант, включващ а-ла-карт обслужване, дневен бар, сладкарница, детска площадка и детска градина. В парка пред хотела се намира басейн, заобиколен от множество барчета, сладкарница и луксозният Средиземноморски ресторант "Grand Albatross", в близост - спортен център и SPA център на Гранд Хотел Варна. В комплекса са на разположение още азиатски ресторант, италиански ресторант, барбекю, ресторант на плажа, стадион, тенис кортове, игрище за плажен волейбол и частния плаж на комплекса с чадъри и шезлонги.

Настаняване: Четириетажният хотел предлага настаняване в 158 двойни стаи, 10 единични стаи, 28 мезонета и 4 апартамента. Всички те са елегантно и съвременно обзаведени, с просторни тераси, разкриващи чудесна гледка към Черно море и красивия парк на Комплекс “Гранд Хотел Варна”. Оборудвани са със сателитна телевизия, климатик, телефон, сейф, балкон, възможност за допълнително легло.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая - мин. 2 възр., макс. 2 възр. + 1 дете на разтегаем фотьойл
  • Студио/Мезонет - мин. 2 възр., макс. 2 възр. + 1 дете / 3 възрастни

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).