Хотели в Огняново: Делта 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Delta Hotel, Ognyanovo / Хотел Делта, Огняново

Местоположение: Хотел Делта се намира в село Огняново, известно със своите лечебни минерални извори, на 12 км. от гр. Гоце Делчев.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, винен салон, коктейл бар, барбекю, рум сървиз, сейф за ценности, джакузи, фитнес зала, сауна, масажно студио, открит басейн, закрит басейн с минерална вода, паркинг.

Настаняване: Хотелът разполага с 28 двойни стаи, 12 луксозни апартамента, 2 мезонета, като общия капацитет е 100 легла. Стаите са комфортно, с красива гледка към Родопити, самостоятелен санитарен възел, телевизор, телефон, локално отопление.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).