Хотели в Луковит: Дипломат Плаза 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Diplomat Plaza Hotel, Lukovit / Хотел Дипломат Плаза, Луковит

Местоположение: Хотел Дипломат Плаза е разположен в гр. Луковит, първият концептуален четиризвезден хотел в България. Намира се в центъра на града.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант с 90 места, pub-бирария, кафе-сладкарница, градина на покрива, денс клуб с две зали до 350 места, 4 конферентни зали. Спортен център с вътрешен и външен басейни, джакузи, фитнес зала, сауна, солариум, кабинети за масаж.

Настаняване: Хотелът разполага с 6 единични стаи, 23 стандартни двойни стаи, 14 тематични стаи лукс и супер лукс (Лондон, Хонг Конг, Звездна стая, Стая на спомените, Чикаго, Стая на влюбените, Фешън, Огледален свят, Карло Даниели, Водно ниво, Екатерина Велика, Каре, Париж, Дубай) и 3 просторни апартаменти и мезоните (На седмото небе Дипломат, Ин–ян). Всички стаи са с централна климатизация, оборудвани с 21” телевизор с кабелна телевизия, мини бар, персонален сейф, електронни заключващи системи, интернет, в баните - душ кабина или вана.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая Стандарт: мин. 2 възрастни, макс. 2 възр. + 2 деца/ 3 възрастни
  • Луксозна тематична стая: мин. 2 възрастни, макс. 2 възр. + 1 дете
  • Супер луксозна тематична стая: мин./макс. 2 възрастни
  • Студио: мин. 4 възрастни, макс. 4 възрастни + 1 дете
  • Мезонет: мин. 4 възрастни, макс. 4 възрастни + 1 дете
  • Апартамент "На седмото небе": мин. 2 възрастни; макс. 2 възр. + 2 деца / 3 възр.

 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).