Хотели в Чифлик: Дива 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Diva, Chiflik / Хотел Дива, Чифлик 

Местоположение: Хотел Дива се намира на 300 м. от центъра на курорта - с. Чифлик, заобиколен от многовековни гори, тишина и кристално чист планински въздух.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант със 110 места, лоби бар, конферентна зала, фитнес, сауна, масаж, закрит и открит охраняем паркинг. Изключително предимство на хотела е външният бплувен басейн с топла минерална вода, калолечението, климатотерапията и балнеолечението, което го прави уникален за Троянския Балкан.

Настаняване: Хотелът се състои от 2 части. Разполага с 90 легла, разпределени в 35 двойни стаи, 5 апартамента и 2 апартамента тип мезонет. Помещенията разполагат с телефон, телевизор, минибар, собствен санитарен възел с душ.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).