Хотели в Панагюрище: Джуджева къща 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Djudjeva Kushta, Panagurishte / Хотел Джуджева къща, Панагюрище

Местоположение: Хотел Джуджева къща се намира в централната част на Панагюрище, в близост до градския площад и известните къщи-музеи. София е на 93км., Пловдив - 75км., местността Оборище - 10км., Копривщица - ок. 20км.

Хотел: Основната сграда на комплекса е построена през далечната 1860г. и е паметник на културата. Изцяло е реставриран, като е запазен оригиналният възрожденски стил. На разположение на гостите е механа-гостница с 30 места на закрито и още 40 места в градината, магерница в двора (навес и барбекю), купчийница за сувенри, просторен двор с градина и възможност за слънчеви бани през лятото.

Настаняване: Хотелът предлага на своите гости настаняване в 6 двойни стаи и 2 апартамента. Всички те са уютно обзаведени във възрожденски стил и разполагат с централно отопление, LCD телевизор с кабелна телевизия, безплатен Wi-Fi интернет, мини бар, баня с душ кабина и сешоар.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).