Хотели в Боровец: Еделвайс Хотел 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Edelweiss, Borovets - Хотел Еделвайс, Боровец

Местоположение: Хотелски комплекс Еделвайс е един от първите построени хотели в Боровец и е разположен в стария център на планинския курорта. Намира се на около 600 метра или около 10 минути пеша от кабинковия лифт и ски съоръженията.

Хотел: Хотелската част е реновирана през 2004г., а ресторантската през 2005г.
На разположение на гостите са 24-часово обслужване на рецепция, ресторант със 150 места, дневен бар и конферентна зала с 50 места, сейф срещу заплащане, обмяна на валута, спортен комплекс с фитнес зала, сауна и стая за масаж, детски игри и билярд (в съседния хотел Бор), възможност за Wi-Fi достъп във фоайето на хотела, открит паркинг. Материалната база на хотела е подходяща за семеен, зимен и летен туризъм, детски лагери, работни срещи, конференции, посрещане на празници, спортни лагери.

Настаняване: Хотел Еделвайс разполага с 3 студиа и 71 двойни стаи с телевизор и самостоятелна баня.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).