Хотели в Паталеница: Еко Комплекс Флора 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Eco Complex Flora, Patalenitsa / Еко Комплекс Флора, Паталеница

Местоположение: Еко комплекс Флора се намира в с. Паталеница, в Родопската част на област Пазарджик, на 14 км. от гр. Пазарджик в посока гр. Велинград. Основната ни цел е да бъдем близо до природата, да я пазим чиста, да пестим природните ресурси /отоплява се с еко пелети/.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, сенник с барбекю, лятна градина с много зеленина, открит басейн,  воден бар, шезлонги от дърво и чадъри, джакузи, НОВО! топъл басейн за релакс (температура на водата над 32оС, отоплява се целогодишно), НОВО! конна езда в Конна база тип "Уестърн", конферентна зала. Предлага още организирани турове по Еко пътеки в Родопа планина, Културен туризъм - чрез професионален екскурзовод, разходка в планината с АТВ или бъги.

Настаняване: Комплексът предлага настаняване в уютни стаи разпределени в две еко къщи, ансамблово оформящи комплекс тип "зелена къща". Максималеният капацитет на хотела е 22 легла в:

Еко къща А - капацитет 12 легла: 1 двойна стая; 2 тройни стаи и 1 апартамент тип мезонет на две нива 2+2

Еко къща "В" - капацитет 10 легла: 2 двойни стаи и 1 апартамент с две самостоятелни спални - всяка 2+1 / общо 6 гости

Всички помещения разполагат с кабелна телевизия, Wi-Fi интернет, самостоятелна баня и тоалетна, тераси с изглед към Родопа планина или лятната градина с басейна. Комплексът е нов и модерно обзаведен в цветове които успокояват и носят наслада.

НОВО! Апартаменти с 2 самостоятелни стаи тип спалня за двама, кабелна телевизия, климатик, баня с вана.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).