Хотели в Здравец, парк Родопи : Еко хотел Здравец 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Zdravetz Eco Hotel, Rodopi Park - Еко хотел Здравец, Парк Родопи

Местоположение: Екохотел Здравец се намира в Парк Родопи, на 300 метра източно от основния път между хижа Здравец и курорта Бяла черква. Почивната база е с площ от почти 54 дка, по-голямата част от които са иглолистни масиви. Към хотела функционира и новооткрита ски писта, разположена на 1350 м.н.в., с дължина 550 м. и ширина 50 м., както и два влека с обща дължина 550 м.

Хотел: Новопостроен почивен комплекс, състоящ се от една пететажна и една четириетажна сграда, свързани помежду си с топла връзка. На разположение на гостите са класически ресторант със 120 места, предлагащ традиционна българска кухня и богата селекция от вина, битов кът - барбекю със 100 места и специалитети на скара на дървени въглища, нощен клуб, летен бар и места за шезлонги, възстановителен център със закрит басейн, съблекални, модерна сауна, парна баня, джакузи, фитнес зала (безплатен достъп), както и релаксиращи процедури и професионални масажи срещу заплащане; ски гардероб, ски екипировка и ски училище за начинаещите; две конферентни зали. Комплексът предлага още атракционен въжен парк за малки и големи, разположен в естествена борова гора (12 лв. на човек), езда, билярд, джаги, тенис на маса, мини голф и други занимателни игри, както и футболно игрище и тенис корт, детска площадка. Основен акцент представляват и екологичните храни от домашното стопанство - домашен, ръчно приготвен Хляб и хлебни изделия, млечни продукти произведени в мандрата на Екохотел Здравец и месни продукти - от домашно гледани животни, произведени в цех за месо към хотела.

Важно: В хотелът се допускат домашни любимци - по запитване, с представяне на валиден паспорт и заплащане на 15лв. нощувка.

Настаняване: Хотелът разполага с леглова база от близо 200 легла, разпределени в единични, двойни, тройни стаи и апартаменти със съвременни удобства и самостоятелни бани. Възможност за ползване на допълнителни легла и детски кошарки - по заявка.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).