Хотели в Златни Пясъци: Екселсиор 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ
Разположение: Хотелският комплекс се състои от хотел Екселсиор и хотел Сънрайз и е разположен в централната част на курорта, на 350 м от плажа. Новопостроен за лято 2002 г, изцяло реновиран за лято 2004г. Центърът с магазини и различни възможности за развлечения се намира на около 300м. Гостите на хотела ползват безплатен трансфер до плажа. Двете тела на комплекса са разположени от двете страни на алея от курорта, заобиколени от зеленина с чудесна гледка към морето.

Настаняване: Общ капацитет 460 стаи, част от тях с изглед към морето. В Хотел "Екселсиор" стаите са стилно обзаведени с климатик, ТВ със сателитни програми, телефон с директно избиране, минибар /зареждан по желание/, душ, балкон и едно допълнително легло. В някои стаи може да се постави и второ допълнително легло. Апартаментът е с две стаи.

Услуги: Във всеки хотел на разположение на гостите са: рецепция със сейфове под наем, фояйе с ТВ, основен ресторант с тераса, лоби бар, обменно бюро, магазин / в хотел "Екселсиор"/, Интернет /хотел "Сънрайз"/. Към хотелския комплекс принадлежи и ресторант "Хайдушка среща". На разпложение на гостите са 3 открити басейна - два от тях са свързани с водни пързалки, а другия е с джакузи, закрит басейн, барбекю "Старото дърво" и бар при басейна в хотел "Сънрайз". Комплексът разполага и със спортно игрище, разположено зад хотел "Екселсиор", сцена на открито за вечерно шоу програма и закрита зала за анимация.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).