Хотели в Пампорово: Екстрийм 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Extreme Hotel, Pamporovo - Хотел Екстрийм, Пампорово

Местоположение: Хотел Екстрийм се намира в южната част на курортен комплекс Пампорово, на 300 м. от основните ски писти (Студенец, Язовира и Снежанка).

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, лоби бар, СПА център със джакузи, фитнес зала, сауна, парна баня и закрит басейн, както и рум сервиз, магазин, зала за билярд, детски клуб, ски гардероб и безплатен паркинг.

Настаняване: Комплексът предлага настаняване в 42 двойни стаи и 6 луксозни апартамента, разпределени на 4 етажа. Всяка стая разполага с едно двойно легло и разпъващо се единично канапе, централно отопление, безплатен интернет, мини-бар, телефон, телевизор, сешоар, баня с вана и балкон.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).