Хотели в Боровец: Ела Хотел 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Ела, Боровец | ELA Hotel, Borovets

Местоположение: Хотел ЕЛА е разположен в идеалния център на курорта Боровец, до станцията на лифта за Ястребец и връх Мусала, и на 300 метра от ски влековете.

Хотел: Представлява четириетажна сграда в специфичен алпийски стил. На разположение на гостите са ресторант, лоби бар с камина, билярд, тенис на маса, електронен дартс, фитнес, сауни, парна баня, зона за релакс, интернет клуб, детски кът, Wi-Fi в целия хотел, ски гардероб, вело гардероб, футболно игрище на малки врати, три конферентни зали (със 100, 35 и 18 места, озвучителна уредба, флипчарт и екран), паркинг. Допускат се домашни любимци.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 52 двойни стаи, 20 единични стаи и 4 семейни стаи, всички с баня, сешоар, кабелна телевизия, телефон, мини бар, възможност за допълнително легло или детско легло. Стаите на 1 етаж разполагат и с тераси. Особено атрактивни са стаите с директен излаз на английската ливада на хотела.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).