Хотели в Пампорово: Елина Палас 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Апартхотел Елина Палас **** е разположен в к.к Пампорово, в живописната местност Малина, непосредствено до 3-та и 4-та ски писти. Сградата има терасовидна структура, което отваря допълнително пространство на всеки етаж към живописната панорама.

Настаняване: Хотелът предлага на своите гости 20 студия и 5 апартамента. Студията разполагат с: сателитна телевизия, телефон, две отделни легла, кухненски бокс с пълно оборудване, баня с вана, балкон. Апартаментите разполагат с една спалня, сателитна телевизия, телефон, гостна с мека мебел и спалня разделени с врата, разтегателен диван, кухненски бокс с пълно оборудване, баня с вана, балкон. В Апртаментите лукс има и камина.

Удобства: Гостите могат да се насладят също така на уютен ресторант и приятен лоби бар. Комплекса разполага още със закрит басейн, сауна, джакузи, фитнес, масаж, билярд.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).