Хотели в Велинград: Енира СПА Хотел 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Enira SPA Hotel, Velingrad - СПА Хотел Енира, Велинград

Местоположение: СПА Хотел Енира се намира в СПА столицата на Балканите - град Велинград, в кв. Лъджене, не далеч от центъра на града и в същото време точно до величествената гора на Родопите. Велинград отстои на 130 км. от София, на 82 км. от Пловдив, на 329 км. от Бургас и на 385 км. от Варна.

Хотел: На разположение на гостите са 24- часова рецепция, уютен и стилен ресторант, СПА център със закрит и открит минерален басейн, джакузи, сауна и парна баня, рент-а-кар, конферентна зала с размер 58 кв.м. и капацитет около 40 души, с екран и техническо оборудване, лекар и зъболекар на повикване, високоскоростна безжична интернет връзка, паркинг.

Настаняване: СПА Хотел Енира разполага с 28 помещения (19 двойни стаи и 9 апартамента), разпределени на 4 етажа, с високоскоростен безжичен интернет, LCD телевизор с кабелна телевизия, минибар, директна телефонна линия, централна климатизация със самостоятелно регулиране, електронни заключващи системи, баня с душ кабина и сешоар, тераса.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).