Хотели в Златоград: Етнографски комплекс Златоград 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Етнографски ареален комплекс Златоград, град Златоград

Местоположение: Етнографски ареален комплекс Златоград представлява голям музей на открито и обхваща стария Златоград с характерните родопски къщи. Намира се в Западните Родопи, на 287 км. от София, на 143 км. от Пловдив и на 56 км. от Смолян.

Настаняване: Ареалният комплекс се състои от 4 къщи и един хостел с общ капацитет 150 места.

Александрови къщи 3* - Предлага настаняване в 16 двойни стаи (с възможност за допълнително легло), стилно обзаведени и оборудвани с телефон, кабелна телевизия, мини-бар, сейф, интернет и луксозна баня с хидромасажен панел. Оригинално оформеният СПА - център към хотелски комплекс Александрови къщи разполага с джакузи, парна баня, финландска сауна, тангентор и открит плувен басейн.
Сивриева къща 3* - Предлага настаняване в 6 двойни стаи, 2 студия и 2 луксозни апартамента с джакузи. Тя е изградена в характерната за Златоград възрожденска архитектура и същевременно предлага всички удобства на съвременното хотелско настаняване.
Пачиловска къща 3* - Предлага настаняване в 8 двойни стаи. Къщата е паметник на културата - образец на уникалната златоградска архитектура. Разположена е в средата на Етнографски ареален комплекс - Златоград, реставрирана и уютно обзаведена. На разположение на гостите е и просторен салон, сполучливо съчетаващ традиционен интериор със съвременни удобства.
Коручева къща 2*- Предлага настаняване в 2 двойни и 2 тройни стаи с телевизор и баня. Къщата е архитектурен паметник на културата. Разположена в съседство с Пачиловска къща, на два етажа. На първия етаж има кухненски бокс и домашна механа, а на втория - просторна тераса. Къщата разполага и с просторен двор с чешма.
Хостел Гребенци е разположен в новия градски център, в близост до една от най-старите църкви в Родопите - Успение на Пресвета Богородица. Той е изцяло реновиран през 2004г. и предлага на своите гости настаняване в двойни и тройни стаи и три апартамента, разположени в три-етажна сграда. Всички стаи са оборудвани с кабелна телевизия и собствена баня.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).