Хотели в Банско: Евелина Палас 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Evelina Palace, Bansko

Местоположение: Хотел Евелина Палас е разположен на едно от най-атрактивните места в гр.Банско. Намира се на западния бряг на р. Глазне по основния път за начална станция на кабинковия лифт и на 100 м от центъра на града.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, стилен ресторант, спорт бар с билярд и тенис на маса, лоби бар; един от най-големите закрити басейни в района с детска част, фитнес зала, сауна, кабинет за масаж, лятна градина с детски кът и барбекю, ски гардероб, транспорт до лифта. Хотелът е подходящ за провеждане на семинари, конференци, семейни тържества.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 42 двойни стаи, 3 суита, 2 апартамента обзаведени комфортно и уютно, разполагащи със сателитна телевизия, директен телефон, мини бар, баня със сешоар, тераса.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).