Хотели в Рибарица: Евъргрийн Палас Хотел 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Евъргрийн Палас, Рибарица | Evergreen Palac Hotel, Ribaritsa

Местоположение: Хотел Евъргрийн Палас (Evergreen Palace) се намира в китното планинско село Рибарица, в подножието на вр. Вежен, в близост до биосферен резерват Царичина и Национален Парк Централен Балкан.

Хотел: На разположение на гостите на хотела са основен ресторант с 50 места, виенски салон с 50 места, барбекю с 25 места, външен басейн, фитнес, сауна с джакузи, тенис корт/футболно игрище, собствен развъдник за пъстърва и великолепна градина, wi-fi интернет, паркинг.

Настаняване: Хотел Евъргрийн Палас предлага настаняване в 10 стандартни двойни стаи, 2 апартамента, 3 мезонета и 3 вили, с общ капацитет от 35 легла. Всички стаи и апартаменти разполагат с баня, телевизор, телефон, климатик, мини-бар.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).