Хотели в Поморие: Феста Класик Бутик Хотел 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Бутик хотел Феста Класик се намира в идеалния център на град Поморие.

Хотел: Това е емблематичната "Къща с Часовника" - символ на град Поморие, реставрирана изцяло в класически стил в уникален бутиков дизайн. За своите клиенти хотелът предлага ВИП Кетъринг от ресторант "Избата" на хотел Виа Понтика.

Настаняване: Хотелът предлага 6 луксозно обзаведени двойни стаи и два апартамента в стил Ренесанс. Стаите са с изглед към централната алея и морето.

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).