Хотели в Несебър: Феста Панорама 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Festa Panorama, Nesebar

Местоположение: Хотел Феста Панорама е разположен в новата част на град Несебър, на около 150 метра от красивия пясъчен плаж на к.к. Слънчев бряг и на около 2 км. от античния Несебър.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, лоби бар, нощен клуб, СПА център, външен басейн, вътрешен басейн, фитнес зала, сауна, масаж, детска площадка, зала за игри, интернет клуб, сейф, паркинг, конферентна зала.

Настаняване: Хотелът разполага с 228 двойни стаи и 10 апартамента, по-голямата част от които с морски изглед. Всички стаи са оборудвани с телефон, телевизор със сателитни програми, аудио-визуална система, минибар, климатик, сешоар, баня с вана/ душ кабина.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая парк/море: мин. 2 възрастни; макс. 2 възрастни + 2 деца /

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).