Хотели в Поморие: Феста Поморие Ризрот 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Festa Pomorie Resort, Pomorie

Местоположение: Хотел Феста Поморие Ризорт се намира на южния плаж на гр. Поморие - едно от най-старите курортни селища на българското Черноморие.

Хотел: Феста Поморие съчетава внушителна архитектура и комфорт на интериорните и екстериорните пространства. На разположение на гостите са основен ресторант с тераса към плажа, лоби бар, бар на плажа, безплатен транспорт до СПА центъра на комплекс Виа Понтика 5*, Поморие (сауна, парна баня, стая за релакс, арома терапии, терапии с поморийска кали луга, винени терапии), фитнес център, дневна спортна анимация, интернет достъп, рум сервис, търговски център, паркинг.

Настаняване: Луксозният комплекс разполага с хотелска и апартаментна част. Апартаментната част се състои от 80 студия и 149 апартамента, оборудвани с кухненски бокс и дневна. Всички помещения разполагат с телевизор, телефон, минибар, баня. Повечето стаи и апартаменти имат тераси с гледка към морето или парка.

Капацитет на помещенията:
  • Двойна стая - град: мин./макс. 2 възрастни
  • Двойна стая - море: мин. 2 възрастни; макс. 2 възрастни + 1 дете / 3 възрастни
  • Апартамент град/море: мин. 2 възрастни; макс. 2 възр. + 2 деца / 3 възрастни + 1 дете
 

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).