Хотели в Созопол: Флагман 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Flagman, Sozopol / Хотел Флагман, Созопол

Местоположение: Хотел Флагман, уникален със своята архитектура на акустирал кораб, се намира в новата част на Созопол, на 50 м от плаж "Харманите".

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, лоби бар, спортен център оборудван със сауна, джакузи с воден масаж, фитнес, масажи. Детски кът, барбекю, два асансьора, сейф на рецепция, рум сървис, външен басейн, конферентна зала.

Настаняване: Хотелът разполага с 33 двойни стаи, 10 студия, 4 големи и 4 средни апартамента.

Двойна стая:  18-25 кв.м- спалня или две легла с нощни шкафчета и нощни лампи, мека разтегателна мебел с масичка, телевизор с кабелна телевизия, климатик, тоалетка с огледало и вграден мини бар, телефон, гардероб и куфарник, баните са с душ кабини, големи огледала и сешоар, тераса с пластмасова мебел

Студио: /2 възр.+ 2 деца/  35-40 кв.м, хол и спалня, разделени с оптическа преграда, мека мебел.

Среден апартамент: 50 кв.м., тераса - 15 кв.м. /2 възр.+ 2 деца/  - 2 отделни стаи /хол и спалня/ с мека мебел и просторна тераса.

Голям апартамент: 70 - 80 кв.м, с тераса 20 - 50 кв.м. /4 възр.+ 2 деца/- лукс категория, 2 отделни спални, хол и просторна тераса.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).