Хотели в Сапарева Баня: Германея 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Germaneya, Sapareva Banya / Хотел Германея, Сапарева баня

Местоположение: Хотел Германея е разположен на 750 м.н.в. в центъра на град Сапарева баня в близост до Гейзер с амфитеатър и санаториум за лечебни процедури. Хотелът предлага възможност за организиран транспорт до ски курортa в Паничище.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант със 70 места, лоби бар, открит басейн, вътрешен термален басейн с температура на водата 37оС и диаметър 5 м., сауна, масажи (по предварителна заявка), градина, бизнес зала, паркинг.

Настаняване: Предлага настаняване в 30 двойни стаи и 6 апартамента. Стаите са комфортно обзаведени, баня с вана, телевизор, минибар, сейф, сешоар.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).