Хотели в Слънчев бряг: Глобус 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Globus, Sunny Beach - Slunchev briag

Местоположение: Хотел Глобус се намира в центъра на курорта Слънчев бряг, непосредствено до плажната ивица, сред красива градина.

Хотел: Един от символите на Слънчев бряг. Напълно модернизиран през 2003г. На разположение на гостите са лоби бар, ресторант, салон с телевизор, сейф на рецепцията, открит басейн, боулинг зала, сейфове под наем, зала за игри, конферентна зала, бюро за коли под наем, бюро за обмяна на валута, интернет клуб, стая за съхранение на багаж, паркинг.

Настаняване: Хотел Глобус разполага със 784 легла в 392 стаи с тераса, баня и сателитна телевизия, телефон, минибар, сешоар.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).