Хотели в Константин и Елена: Глория 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Gloria, St. Konstantine and Elena / Хотел Глория, Св. Константин и Елена

Местоположение: Хотел Глория се намира в централната част на курорта Св. Св. Константин и Елена, на 500м. от брега, сред естествен парк от широколистна и иглолистна растителност.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, фоайе с мека мебел, кабелна телевизия, ресторант с красива тераса, в който се предлага българска и европейска кухня, открит плувен басейн, слънчева тераса с чадъри и шезлонги, джакузи, фитнес, дартс, тенис на маса, билярд, смяна на валута, сейф, туристическо бюро (екскурзии, анимационни и културни програми, преводачи, туристическо информационно обслужване) и паркинг.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 3 единични, 117 двойни, 6 фамилни стаи, като 67 стаи от тях са разположени в тризвездната част, и 53 стаи - в двузвездната. Стаите са изцяло обновени, с телефон, хладилник, телевизор (срещу допълнително заплащане в двузвездната част), баня и балкон с шезлонги и изглед към паркa.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).