Хотели в Пазарджик: Гранд Хотел Хебър 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Хотелът е разположен в центъра на града, в непосредствена близост до сградите на Общината, Кметството, до важни административни, културни и бизнес обекти.

Настаняване: Хотелът разполага с 112 легла. Предлага настаняване в 4 единични стаи, 38 двойни стаи, 7 студиа, 7 апартамента и 1 Президентски апартамент. Всички помещения са обзаведени с премерен лукс в меки и топли цветове: LCD телевизор, телефон, Wi-Fi интернет, централна климатизация, мини-бар, сейф, сешоар. Повечето двойни стаи и всички апартаменти са с вани, а част от двойните стаи са с хидромасажни душ-кабини.

Услуги: На разположение на гостите са ресторант с VIP зала, лоби бар, уиски и пура бар, фитнес, салон за красота. Биснес център с напълно оборудвана конферентна зала. Охраняем паркинг.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).