Хотели в Варна: Гранд Хотел Лондон 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Хотелът е разположен в центъра на град Варна, на 10 км. от Летище Варна, недалеч от Морска гара и пристанището.

Настаняване: Бившият Мусала Палас. Хотелът разполага с 24 стаи. Стаите са оборудвани с климатична инсталация, сейф, кабелна телевизия, мини бар, директен телефон, интернет. В банята вана, телефон, сешоар.

Удобства: Гранд Хотел Мусала Палас, Варна разполага с ресторант и лоби бар, конферентна зала, паркинг, рум сервиз, факс, копирни услуги, химическо чистене, пералня, фитнес зала, джакузи, сауна, масаж.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).