Хотели в Константин и Елена: Гранд Хотел Варна 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Grand Hotel Varna Resort & Spa

Местоположение: Гранд Хотел Варна е разположен на около 200 м. от плажа в курорта Константин и Елена. В близост са хотелите Лебед и Делфин.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, 5 тематични ресторанта, между които Азиатски, Италиански, Средиземноморски, барбекю и ресторант на плажа, сладкарница, Party Beach Bar & Dining край басейна, конферентна зала, закрит и открит басейн с топла минерална вода, СПА център, 4 тенис корта с нощно осветление, фитнес, многофункционална спортна зала - волейбол, баскетбол, футболно игрище, билярд, детски център, плаж пред хотел Рубин и Долфин Марина с безплатни чадъри и шезлонги.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 296 луксозни климатизирани стаи и 36 апартамента, всички с тераси с изглед към морето или парка, легла Queen size, плазмени телевизори със сателитна телевизия и видео канал, интернет, директна телефонна връзка, мини-бар, баня с вана и сешоар.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая - мин. 2 възр., макс. 2 възр. + 2 деца (Настаняването е възможно само на съществуващите легла в стаята (две Queen size легла), без възможност за допълнителни легла).
  • Апартамент - мин. 2 възр., макс. 2 възр. + 2 деца

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).