години

Хотели в Паничище: Бор Хотел Паничище 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Bor, Panichishte / Хотел Бор, Паничище

Местоположение: Хотел Бор се намира в курорта Паничище, в близост до ски писта Бекяра, в северозападната част на Рила, на около 10 км от град Сапарева баня и на около 80 км от София. Паничище е разположено на надморска височина от около 1400 м. На разположение са алпийска ски писта (470 м.), детска ски писта (200 м.) и още няколко писти, като всички са оборудвани със ски влек. В курорта има още писта за дълго бягане (5000 м.), детски ски плац, на който има "бейби" влек. Специално място е отделено и за спускането с шейни по писта, дълга 1130 м.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, барбекю, кафе, лятна градина, сауна, джакузи, билярд, тенис на маса, детски кът, конферентна зала, зала за почивка с кабелна телевизия, интернет, камина, ски гардероб и паркинг.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в двойни стаи, апартаменти и туристическа спалня за 12 души. Общият капацитет е 70 места. Стаите разполагат с телевизор и собствена баня, като по-голямата част са и с балкон с красив изглед към планата.
 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).