Хотели в Слънчев бряг: Алба 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Alba Hotel, Sunny Beach | Slunchev briag | Хотел Алба, Слънчев бряг

Местоположение: Хотел Алба се намира в сърцето на курорта Слънчев бряг, на централната пешеходна алея и на 50 метра от плажа.

Хотел: На разположение на гостите на хотела са основен класически ресторант, Happy Bar & Grill, рибен ресторант Капитан Кук, пицария, Café del Mar, бар на басейна, два басейна - за деца и за възрастни, детска площадка, фризьорски и козметичен салон, лекарски кабинет, фитнес, масаж, интернет зала.

Настаняване: Предлага настаняване в 200 стаи с телефон, телевизор, мини бар, сейф, балкон, собствена баня с вана и сешоар. 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).