години

Хотели в Албена: Амелия Супериор 3*

Hotel Amelia Superior, Albena / Оферти за Хотел Амелия Супериор, Албена

Местоположение: Хотел Амелия Супериор е завършен през 2013г. и представлява ново хотелско крило на хотел Амелия. Разположен е в централната част на курорта Албена в близост до търговската улица и на ок. 100м. от плажа.

Хотел: Новото крило представлява 5 етажна сграда, като на разположение на гостите са фоайе с рецепция, лоби бар и основен ресторант с интернационална и българска кухня. Гостите могат да ползват басейните на хотел Лагуна, с включени чадър и шезлонги на плажа, както и удобствата на хотел Амелия.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 40 нови, съвременно обзаведени стаи от категория 4*, които разполагат със сателитна телевизия, интернет, телефон, кът с мека мебел, баня с душ и балкон.

Повече информация и цени за старото крило на хотела - АМЕЛИЯ Стандарт - ТУК

  • Стандартни оферти
СТАНДАРТНИ ЦЕНИ 2018 ХОТЕЛ АМЕЛИЯ СУПЕРИОР 3*, АЛБЕНА
Цените не важат за периоди, за които има обявени специални оферти.
 
НАСТАНЯВАНЕ
ЗАКУСКА
02.07-19.08 22.06-01.07
20.08-06.09
08.06-21.06
07.09-13.09
до 07.06
от 14.09
Възрастен в двойна стая 116 лв. 101 лв. 86 лв. 73 лв.
Възрастен в единична стая   174 лв. 151 лв. 129 лв. 110 лв.


Цената е на човек и включва: нощувка, закуска,  обяд и вечеря, ползване на чадър и 2 шезлонга на плажа на Албена (на стая), безплатен Wi-Fi интернет в общите части на хотела, туристическа застраховка, курортна такса.

Намаления:
  • Деца до 2г. - безплатно настаняване и изхранване
  • Първо дете 2-12. на доп. легло в стая с двама възрастни - безплатно настаняване и изхранване
  • Второ дете 2-12. на доп. легло в стая с двама възрастни - 70% намаление
  • Възрастен на допълнително легло - 20% намаление от цената за редовно легло
  • Първо дете 2-12 г. на редовно легло в стая с един възрастен - безплатно настаняване и изхранване, а възрастният заплаща за единично настаняване. Второ дете 2-12. на допълнително легло в стая с един възрастен - 70% намаление от цената на единичното настаняван
 Забележки:
  • Възрастта на детето се смята към датата на пристигане в курорта.
  • Намаленията за деца се отнасят за деца ненавършили съответната възраст към момента на настаняване.
  • Гостите на хотел Амелия Супериор се хранят в ресторант Амелия

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).