години

Хотели в Албена: Амелия Супериор 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Amelia Superior, Albena / Оферти за Хотел Амелия Супериор, Албена

Местоположение: Хотел Амелия Супериор е завършен през 2013г. и представлява ново хотелско крило на хотел Амелия. Разположен е в централната част на курорта Албена в близост до търговската улица и на ок. 100м. от плажа.

Хотел: Новото крило представлява 5 етажна сграда, като на разположение на гостите са фоайе с рецепция, лоби бар и основен ресторант с интернационална и българска кухня. Гостите могат да ползват басейните на хотел Лагуна, с включени чадър и шезлонги на плажа, както и удобствата на хотел Амелия.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 40 нови, съвременно обзаведени стаи от категория 4*, които разполагат със сателитна телевизия, интернет, телефон, кът с мека мебел, баня с душ и балкон.

Повече информация и цени за старото крило на хотела - АМЕЛИЯ Стандарт - ТУК

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).