Хотели в Китен: Ариана 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Ariana Kiten - Хотел Ариана Китен

Местоположение: Хотел Ариана е разположен сред прохладна букова гора на разстояние 200 метра от северния плаж "Атлиман", на 800 метра от централната улица на град Китен и на 4 км. от град Приморско.

Хотел: На разположение на гостите са ресторант, открит басейн, детска площадка, градинско барбекю, паркинг зона, рум сервиз, сейф, интернет и обширна безплатна Wi-Fi зона, тенис на маса, билярд, електронни игри.

Настаняване: Хотел Ариана предлага настаняване в 30 двойни стаи, 4 двойни стаи с допълнително двуетажно легло, 4 тройни стаи и 4 апартамента. Всички помещения са реновирани и оборудвани с кабелна телевизия, климатик, мини бар/хладилник, телефон и безжичен интернет. Двойните стаи са подходящи за семейства с едно дете.
Двойните стаи с допълнително двуетажно легло са подходящи за семейства с две деца (общо 4 човека).
Апартаментите разполагат с по две стаи /дневна и спалня/, два санитарни възела и тераса и са подходящи за 4 човека.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая Стандарт: мин. 2 възрастни; макс. 2 възр. + 1 дете до 12г. на доп. легло
  • Двойна стая Лукс: мин. 2 възрастни; макс. 2 възр. + 1 дете до 12г. на доп. легло
  • Фамилна стая: мин. 2 възрастни; макс. 2 възр. + 2 деца до 12г. на двуетажно легло
  • Апартамент: мин. 2 възрастни; макс. 3 възр. + 1 дете до 12г.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).