Хотели в Албена: Ком (.CОМ) 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Com, Albena / Оферти за Хотел Ком, Албена

Местоположение: Хотел Ком (Com) се намира на 850 м. от плажната ивица на Албена, хотелът осигурява за своите гости безплатен транспорт до плажа и обратно, на всеки 30 мин. ( в часовия пояс 09.30-17.00ч.).

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, основен ресторант, лоби бар, снек бар, бар при басейна, интернет кафе, каскаден басейн на открито, заобиколен от градина, слънчева тераса с чадъри и шезлонги, площадка за гимнастика, джакузи, билярд, джаги, дартс, дискотека, тенис на корт, тенис на маса, фитнес, стрелба с лък, стена за катерене, фризьорски салон, Wi-Fi итнернет, сейф. В хотела е възможно настаняването на домашни любимци, но само след предварително запитване.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 327 единични и двойни стаи, които разполагат с телефон, кабелна телевизия, баня с душ и балкон.

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).