Хотели в Хисаря: Хотел Камилите 2*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Kamilite, Hisarya - Хотел Камилите, Хисаря

Местоположение: Хотел Камилите се намира в град Хисаря, в близост до южната порта на крепостната стена Камилите, на 500 метра от градския минерален плаж. Столицата София отстои на 175 км., а Пловдив - на 44 км.

Хотел: Хотелът работи целогодишно и предлага на своите гости рецепция, кафе-ресторант със 70 места, Wi-Fi интернет, безплатен паркинг.

Настаняване: Хотелът е с общ капацитет от 33 легла. Предлага настаняване в 10 двойни стаи, 2 апартамента и 1 студио. Всички помещения разполагат с централен климатик, LED телевизор с цифрова телевизия, Wi-Fi интерент, хладилник, баня с душ, хавлии, а повечето стаи имат и балкон.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).