Хотели в Албена: Лагуна Бийч 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Laguna Beach, Albena / Оферти за Хотел Лагуна Бийч, Албена

Местоположение: Хотел Лагуна Бийч е разположен на самия морски бряг, сред красиво оформени зелени площи, в центъра на комплекс Албена. В близост са хотелите Лагуна Маре и Лагуна Гардън, с които изгражда красив архитектурен комплекс.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, фоайе, интернет зала, лоби бар, основен ресторант с просторна тераса и капаците 360 места, открит басейн с детска част, чадъри и шезлонги, закрит басейн с джакузи, сауна, конферентна зала, детски клуб и детска площадка, в близост се намира СПА центъра на хотел Добруджа, обновен и оборудван с модерни съоръжения за рекреация. В хотела се настаняват домашни любимци, но само след предварително запитване на рецепция.

Настаняване: Хотелът предлага настаняване в 168 двойни стаи и 9 студиа. Всички стаи са модерно обзаведени, с климатик, телефон, телевизор с кабелна телевизия, мини бар, хладилник (срещу доплащане) баня с душ и сешоар, балкон.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).