Хотели в Бургас: Мираж 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Местоположение: Хотел Мираж е луксозен бизнес хотел, с уникална архитектура, напомняща стъклена пирамида.  Неговите внушителни 19 етажа предоставят панорамен изглед към морето и целия град. Разположен само на 5 мин. от центъра на гр. Бургас, на главната пътна артерия. Намира се на удобен транспортен възел с пряк изход към Слънчев бряг и Варна, Южното Черноморие и Столицата.

Настаняване: Четиризвездният хотел разполага със 72 уютно обзаведени помещения с изглед към морето, от които 8 луксозни апартамента и студия, обзаведени по индивидуални дизайнерски проекти. Всички помещения са оборудвани с телевизор, минибар, климатик, интернет, телефон, баня с вана. Във студията има още DVD в стаята и телевизор в банята, а в апартаментите - DVD, телевизор в банята, джакузи (VIP APP).

Услуги: На разположение на гостите са ресторант с 100 места в основната зала и коктейлна зала, лоби бар, нощен клуб, фитнес зала, център за красота. Хотел "Мираж" разполага и с модерен бизнес център, VIP салон.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).