Хотели в Ахтопол: Хотел Невен 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Хотел Невен Ахтопол е близо до Dormition of the Mother of God, а Бургас е на около 89 км. Настаняването разполага с слънчева тераса библиотека, а стаите са с изглед към морето.

Местоположение

Хотелът е на около 2.3 км от Нудистки плаж "Делфин". Той е на около 1 км разстояние от центъра на Ахтопол. Хотел Невен се намира до Плаж Велека.

Стаи

Удобства като система за контрол на климата, бюро за писане звукоизолирани прозорци се предлагат в някои стаи. Стаите включват частна баня, оборудвана с сешоар кърпи за баня.

Храна & Напитки

Закуската се сервира всяка сутрин в ресторанта. Гостите могат да се хранят в Calypso, в рамките на 50 метра от имота.

Развлечение

Гостите могат да се отпуснат и в сауната. Различни дейности, като гмуркане, колоездене тенис на маса, са на разположение на гостите.

Интернет

Wi-Fi се предоставя в целия хотел безплатно.

Паркинг

на територията на хотела паркирането е безплатно Обществен.

Брой стаи:   27.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).