години

Хотели в Албена: Нона 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Nona, Albena / Оферти за Хотел Нона, Албена

Местоположение: Хотел Нона е разположен на самия морски бряг в курортен комплекс Албена, между хотелите Боряна и Елица, в непосредствена близост до природен резерват Балтата. От него се разкрива красива гледка към морето и резервата. Хотелът представлява 10 етажна сграда, с 3 асансьора и стаи за пушачи и непушачи.

Хотел: На разположение на гостите са рецепция, лоби бар, основен ресторант, пицария, сладкарница, открит басейн пред хотел Елица, магазин, наем на сейф, пране и гладене, масажи (срещу заплащане), интернет във фоайето, терасата на ресторанта и плажа пред хотела. На разположение на гостите са всички удобства, предлагани в комплекса - СПА център и фитнес в хотел Ралица Супериор и Добруджа, тенис кортове в хотел Орхидея,  възможност за различни спортове - футбол, волейбол, водни ски, джетове, конна езда и други. В хотела е възможно настаняването на домашни любимци, но само след предварително запитване.

Настаняване: Всички стаи са приветливо и комфортно обзаведени и са оборудвани с климатик, телефон, кабелна телевизия, мини-бар, бюро, голямо огледало, баня с душ, сешоар и балкон. Една част от стаите са с изглед към резерват Балтата, а другите към морето.

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).