Хотели в Пампорово: Пампорово 5*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Pamporovo Hotel, Pamporovo / Хотел Пампорово, Пампорово

Местоположение: Хотел Пампорово се намира на 200м. от центъра на курорта.

Хотел: На разположение на гостите са 2 ресторанта с общ капацитет 400 места, Ирландски Пъб, лоби бар, нощен клуб, Релакс център разполагащ с вътрешен басейн, фитнес, козметично студио, фризьорски салон, кабинети за масаж. Боулинг зала, тенис на маса, охраняем паркинг, магазин.

Настаняване: Хотелът разполага с 350 легла в 177 помещения от които 4 единични стаи, 160 двойни стаи, 12 апартамента (5 от които фамилни) и 1 Президентски апартамент. Всички оборудвани с телевизор, телефон, мини-бар, сешоар, сейф. Президентският апартамент е тип мезонет и разполага със сауна и джакузи.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стая - мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 1 дете
  • Апартамент - мин. 2 възрастни, макс. 2 възрастни + 2 деца / 3 възрастни
  • Апартамент Лукс - мин./макс. 2 възрастни
  • Президентски апартамент - мин./макс. 2 възрастни

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).