Хотели в Албена: Панорама 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Panorama, Albena / Оферти за Хотел Панорама, Албена

Местоположение: Хотел Панорама се намира на около 500 м. от брега на морето и в близост до търговската част на курортен комплекс Албена. На всеки половин час има безплатен автобус до плажа. Обслужването е на много добро ниво по системата Ultra All inclusive. Хотелът разполага с открит външен басейн и паркинг.

Настаняване. Хотелът предлага настаняване в 153 единични и двойни стаи, 3 апартамента, 16 студия. Стаите и апартаментите разполагат със собствен санитарен възел, телефон, сателитна телевизия, балкон и допълнително детско легло. Гостите на хотела имат възможност от ползване на мини бар, както и на личен сейф на рецепция.

Хотелски удобства: Wi Fi, Климатик, ресторант, лоби бар, открит басейн с детска част, информация, анимация, тенис на маса, билярд, асансьор, личен сейф, настаняване на домашни любимци, смяна на валута, паркинг

Удобства в стаите: Wi Fi, Климатик, собствен санитарен възел, вана, душ кабина, сешоар, балкон, телефон, кабелна телевизия.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).