Хотели в Албена: Примасол Ралица Супериор 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Primasol Ralitsa Superior, Albena (ex.Ralitsa Superior) /
Оферти за Хотел Ралица Супериор, Албена (ex. Ралица Супериор)

Местоположение: Хотел Примасол Ралица Супериор е разположен в КК "Албена" на около 800 м. от плажа, на тихо и спокойно място и отговаря на всички стандарти за фамилен клуб.

Настаняване: Хотелът представлява 2 сгради, като едната е 6 етажна с 2 асансьора, а другата 5 етажна с 1 асансьор, има стаи за пушачи и непушачи. Гостите на хотела ползват безплатно два открити басейни за възрастни, един закрит, два басейна за деца, джакузи. На тяхно разположение са климатизиран ресторант с тераса за пушачи и зала за непушачи, бар, паркинг и барбекю, а-la-carte.  Ралица Супериор има собствен СПА център, състоящ се от 12 кабинета, фитнес център, сауна, парна баня, масажен кабинет, джакузи. Предлага електротерапия, фанго, преглед от доктор, 4 хидромасажни кабинети.

Стаи: Всички стаи са съвременно обзаведени и са оборудвани с баня с душ, телефон, кабелна телевизия, бюро, голямо огледало. Всички стаи са с балкон. 60 двойни стаи са с междинна врата и с две единични легла, а 186 стаи са по едно френско и едно единично легло, като във всички стаи има и допълнително легло.

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).