Хотели в Слънчев бряг: РИУ Хелиос Палас 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Оферти за Хотел РИУ Хелиос Палас, Слънчев бряг - Hotel RIU Helios Palace, Sunny Beach

Местоположение: Хотел РИУ Хелиос Палас е разположен на първа линия, на 300 метра от централната алея на курорта Слънчев бряг.

Хотел: На разположение на гостите са 2 ресторанта и 3 бара / бар басейн, лоби бар. Основният ресторант работи на принципа блок маса, а тематичният ресторант, предлага българска национална кухня. Хотелът разполага и с бар салон, където се организират мероприятия, анимационни програми, вечерни програми. Допълнителни услуги: два открити басейна, детски басейн, сауна, масажи, фитнес зала, тенис на маса, волейбол, тенис корт, езда, мини голф, велосипеди под наем, анимация. Хотелът предлага събуждане по телефона, химическо чистене, пералня, гладене, лекар, сейф на рецепция, детски кът, игрална зала, търговски център, салон за красота, фризьорски салон, интернет зала, обмяна на валута.

Настаняване: Разполага с 362 помещения оборудвани със сателитна телевизия, директен телефон, мини бар, централна климатична инсталация, сешоар в банята.

Капацитет на помещенията:

  • Двойна стандартна стая без балкон: мин. 2 възрастни или 1 възр. + 1 дете; макс. 2 възр. + 1 дете или 3 възрастни
  • Двойна стандартна стая с балкон: мин. 2 възр. или 1 възр. + 1 дете; макс.
    2 възр. + 2 деца или 3 възрастни
  • Двойна стая море с балкон: мин. 2 възрастни или 1 възр. + 1 дете ; макс. 2 възр. + 2 деца или 3 възрастни
  • Апартамент: мин. 2 възр. + 2 деца; макс. 3 възр. + 1 дете

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).