Хотели в Албена: Сенди Бийч 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Sandy Beach, Albena / Оферти за Сенди Бийч, Албена

Местоположение: Хотел Сенди Бийч се намира в централната част на курортен комплекс Албена, близо до плажната ивица.

Хотел: Бившият хотел Орлов. На разположение на гостите на хотела са основен ресторант, лоби бар, Wi Fi, открит басейн с детска част, магазини, център за масаж, анимация, тенис на маса, билярд, личен сейф под наем, смяна на валута, паркинг. Хотелът предлага възможност за настаняване на домашни любимци.

Настаняване: Хотелът разполага със 163 единични и двойни стаи, всяка от които предлага сателитна телевизия, телефон, Wi Fi, климатик, мини-бар (напитките се заплащат), баня с душ кабина и/или вана, сешоар, балкон.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).