години

Хотели в Албена: Славуна 3*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

Hotel Slavuna, Albena / Оферти за Хотел Славуна, Албена

Местоположение: Хотел Славуна се намира на самия морски бряг в най- спокойния летен курорт по Българското Черноморие- Albena само на метри от природния резерват Балтата. Обслужването е All Inclusive Plus - стандартено но с безплатен чадър и два шезлонга. Архитектурата му е стъпаловидна, дизайна е съвременен, напълно е реновиран през 2008 година. Подходящ е за активна семейна почивка през лятото.

Хотел: Хотел Славуна разполага с бар и два модерни ресторантa с капацитет 650 места, работещи като Ultra All Inclusive, предлагащи закуска, обяд и вечеря а ла карт и на шведска маса. На разположение на гостите са открит басейн с безплатни шезлог и чадър, център за класически и релаксиращи масажи и Wi Fi интернет. Предлагат се допълнителни услуги като ползване на личен сейф, смяна на валута, паркинг, пране, химическо чистене и гладене, хладилник под наем.

Настаняване: Хотелската част се състои от 9 уютни единични, 108 просторни двойни стаи и 11 луксозни апартамента. Декорите и мебелировката са избрани в приятни тонове. Стаите и апартаментите разполагат със собствен санитарен възел, телефон, радио, сателитна телевизия, мини бар, балкон. Всички помещения са климатизирани.

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).