Хотели в Хисаря: СПА Клуб Централ 4*

ЦЕНА ПО ЗАПИТВАНЕ

SPA Club Central Hotel - Hisaria

Местоположение: Хотел СПА клуб Централ се намира в центъра на град Хисаря.

Хотел: Класически ресторант, Средиземноморски ресторант, лоби бар, конферентна зала, SPA център с вътрешен басейн с минерална вода от извора Топлица, сауна, арома парна баня, джакузи, кът за релакс, 3 масажни кабинета за различни SPA процедури, голяма слънчева тераса и външно джакузи.

Настаняване: Красива архитектура и напълно съвременна по своята функционалност хотелска част, представена от 19 двойни и 2 единични стаи, 6 стаи делукс, 4 студиа лукс. Всички хотелски помещения са луксозно обзаведени и разполагат с климатик, телефон, интернет, телевизор, мини бар, тераса. Баните са просторни, с душ кабина или вана и минерална вода.

Хотелът разполага с 8 стаи, които нямат балкони / 3 от тях за хора, склонни към алергии, разположени на 3-ти хотелски етаж, с две отделни легла, 3 от тях на първи етаж, с две отделни легла и 2 единични стаи, които са с легло тип спалня, но с квадратура около 16 кв.м/ и които се предлагат като двойни/единични стаи. Останалите стаи в хотела са стандартни.

 

Важно! Туристическа агенция Александър Тур предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 2,70% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването. Застраховката се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. Александър Тур предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Важно! Посочените цени са актуални към датата на публикуването им. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, Александър Тур Къмпани има право да променя обявените цени като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офисите на Александър Тур Къмпани ООД или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти. Важно! Информация за срока на действие на промоционални цени, в случаите когато за определени програми са обявени такива, без да са посочени периоди на действие на тези цени, може да получите по имейл или в офисите на Александър Тур Къмпани ООД в писмен вид, както и в офисите на оторизираните агенти.

Важно! Туроператорът си запазва правото на промени в програмата при спазване на чл. 80, ал. 3, т. 1 от Закона за Туризма (ЗТ).